JÄSENYYS


Wakkakillan toimintaan voi osallistua usealla eri tavalla.  Yksinkertaisemmillaan voit lukea näitä sivustoja ja soveltaa niiden opetuksia  elämääsi jos niin katsot Itse parhaaksi. Voit myös osallistua kaikille avoimiin  luentoihin ja tapahtumiin. Jos katsot ajatustemme olevan riittävän samalla  suunnalla ja haluat olla mukana tukemassa toimintaa, voit liittyä jäseneksi.

Jäsenenä voit osallistua Maattaren Tuvan järjestämiin  Wakka-messuihin, Oltermanni-kokouksiin ja Wakka-juhliin. Lisäksi sinulla on  mahdollisuus lähteä kulkemaan joitain Wakkakillan monista vihkimyspoluista tai  rakentaa oma polkusi Profeettojen Koulun opastuksessa.  Jäsenyys oikeuttaa sinun hakea initiaatiotasi   yhdelle Vihkimyspolulle mutta voit siinä  edettyäsi liittyä useimpiinkin. Kaikkiin Wakkakillan Vihkimyspolkujen mysteereihin  vihkiytyneet ansaitsevat jäsenyyden salaperäisessä π-järjestössä.

Ennen vihkimystäsi  meidän on kuitenkin keskusteltava vakavasti  kanssasi henkisestä kasvustasi ja minkä vihkimyspolun kautta pystyisit parhaiten  sitä kehittämään täydellisyyttä kohti. Vihkimykset vaihtelevat  vihimyspolusta riippuen. Wakkakillan  vihkimysrituaaleissa pyritään kuitenkin oleman joustavia initioitavan  persoonallisten uskomusten ja luonteen mukaisesti. Vihkimykset rakennetaan  siten tilauksena parhaiten sinulle sopiviksi.

Wakkakillan vihkimykset pohjautuvat  universaaleihin henkisiin ja psykologisiin periaatteisiin joiden pohjalta  voidaan rakentaa toimivia rituaaleja minkä tahansa uskonnon tai kulttuurin  viitekehyksessä.  Wakkakillan  vihkimyspoluilla on omat maagiset virtaukset jotka ovat kuin säteitä jotka  kuljettavat tietoisuuden maagisen virtauksen haltijoiden tasolle ja jakaa  heidän henkisen kokemuksensa virtaukseen vihityn kanssa.  Vihkimyset ovat siten keinoja virittäytyä  todellisuuden transendentaalisille tasoille ja vuorovaikuttaa niissä asustavien  olentojen kautta.