Kunniajäsenyytesi


 

Onneksi olkoon, olet nyt Wakkakillan Kunniajäsen!

Wakkakilta on viimeisessä Wakkakokouksessa Johanneksenpäivänä 25.6.2016 päättänyt lahjoittaa virallisesti kunniajäsenyytensä kaikille kaikkeuksissa oleville ja olemattomille olennoille ja tästä hetkestä lähtien kaikille kaikkialla kaikkeuksissa syntyville ja syntymättömille oleville ja olematommille olennoille ikuisiksi ja äärettömiksi ajoiksi.
Kunniajäsenyyttä ei voi purkaa, peruuttaa tai siitä ei voi luopua, eikä sitä ei voi ostaa tai myydä eikä antaa pois. Kuolemasi tai sielusi muuttuminen olemattomaksi ei voi myöskään pyyhkiä pois kunniajäsenyyttäsi Wakkakillassa.

Kunniajäsenyys ei myöskään edellytä että olisit itse välttämättä edes tietoinen kunniajäsenyydestäsi, sillä suurin osa Wakkakiltalaisista eivät ole älyllisiä olentoja tai saa koskaan mahdollisuutta lukea tätä julkilausuntoa.
Jos satut kuulumaan heidän joukkoonsa, niin sinun ei tarvitse välittää siitä mitä seuraavaksi tulemme sanomaan ja voit lopettaa lukemisen.
Jos kuitenkin kuulut meistä heihin jotka pystyvät tämän lukemaan, niin valmistaudu elämäsi suurimpaan yllätykseen.  Se mitä tulen kertomaan sinulle tulee todella mullistamaan elämäsi.

Sitä ennen salli minun kertoa sinulle hieman itsestäni….
Olin ennen juuri samanlainen kuin sinäkin!
Kahlasin läpi sivustoja etsiäkseni vastauksia kysymyksiini joita en osannut vielä edes kysyä itseltäni. Se oli turhauttavaa.

Sitten eräänä päivänä tietämättä edes mitä etsin,  törmäsin erikoiseen nettisivustoon. Se vaikutti toteutukseltaan keskinkertaiselta. En voinut kuitenkaan lopettaa lukemista. Mystisiä ja maagisia aiheita viljelevät tekstit lumosivat minut outoon maailmaansa. Aluksi lukemillani artikkeleilla ei näyttänyt olevan mitään yhteistä teemaa mutta kun jatkoin lukemista palapelin palaset asettuivat paikalleen.

En ollut uskoa kokemaani. Se oli kuitenkin täysin totta suoraan silmieni edessä.
Kaikkiin vastauksiini oli vastattu ja etsimäni oli löytynyt.
Halusin heti liittyä jäseneksi tähän jaloon veljeskuntaan ja kirjoitin heille välittömästi. Valitettavasti kirjeeseeni ei vastattu koskaan. Myöhemmin minulle selvisi että kyseinen veljeskunta oli lopettanut toimintansa. Nettisivustokin katosi mystisesti ilman että ehdin kopioida meteriaaleja.

Olin syvästi järkyttynyt. Elämältäni putosi pohja pois. Pitkiin aikoihin en tiennyt mitä tehdä ja pohdinkin jo kurjan elämäni päättämistä.

Silloin syvimmän ja pahimman masennuksen hetkellä sähköpostiini ilmestyi kirje. Se oli uusin Wironcannaksen numero. Olin joskus kauan sitten hieman vastahakoisesti laittanut nimeni Wakkakillan postituslistalle. En kuitenkaan erityisesti pitänyt lukemastani. Vaikka kaikki oli hienosti toteutettu, teksti vilisi kirjoitusvirheitä ja muuten kiintoisat artikkelit oli pilattu yliampuvalla spekuloinnilla ja sairailla kommenteilla, jotka oli ilmeisesti kirjoitettu ainoastaan lukijan ärsyttämisen takia.

Vaikka en erityisemmin pitänyt Wironcannaksesta tai muistakaan Wakkakillan julkaisuista, niin jostain käsittämättömästä syystä nyt heikoimpana hetkenäni aloin lukemaan uusinta Wironcannasta.
Lukemani sai minut raivon partaalle…
Wakkakilta julisti mainoskirjeen muotoisessa kirjoituksessa että se oli ottanut minut Kunniajäsenekseen ja saneli minulle sääntöjä joita minun piti nyt kunniajäsenenä noudattaa. Samalla se julisti antaneensa kunniajäsenyytensä kaikille muille olennoille ilman mahdollisuutta kieltäytyä. Kiroilin suutuksissani kuinka julkeata manipulointia Wakkakiltalaiset rohkenevat käyttää ja vielä röyhkeästi julistivat olevansa maailmankaikkeuksien suurin salaseura.
Kun aikani olin pihissyt raivoissani, alkoi vihani laantua. Hitaasti aloin hyväksymään kohtaloni. Kuuluihan nyt Wakkakiltaan kaikki ystäväni ja kaikki ihailemani henkilöt olivat Kunniajäseniä, joten aloin suhtautua myös omaan kunniajäsenyyteeni positiivisemmin.

Aloin lukemaan Wironcannasta ja muita Wakkakillan julkaisuja uudella asenteella. Tarkoitukseni oli löytää niistä valoa ja viisautta elämääni. Vähitellen aloin myös niitä löytämään. Nyt olen vakuuttunut että Wakkakilta tarjoaa vielä paremmat vastaukset kysymyksiini kun tuo toimintansa lopettaneen salaseuran sivusto. Olen onnellinen ja iloinen Kunniajäsenyydestäni Wakkakillassa.

Haluan nyt kertoa sinulle miten sinä voit hyötyä parhaiten kunniajäsenyydestäsi sekä  lupaamani elämän mullistavan uutisen ja yllätyksen.

Sitä ennen haluan kuitenkin vielä kertoa sinulle niistä velvollisuuksista joihin Kunniajäsenyytesi Wakkakillassa sinut velvoittaa.
Kunniajäsenen ainoa velvollisuus on noudattaa kunniajäsenen sääntöjä. Kunniajäsenellä ei ole sääntöjä.

Tämän lisäksi on toivottavaa että Kunniajäsenet pitävät muiden Wakkakiltalaisten todellisen identiteetin salassa ja puhuttelevät heitä julkisuudessa ainoastaan heidän virallisilla nimimerkeillä.

Wakkakillan Kunniajäsenyyden kosmopoliittiset vaikutukset

Wakkakillan kunniajäsenyys antaa sinulle täyden vapauden toteuttaa itseäsi niin kuin haluat. Toisaalta jos haluat ottaa jäsenyytesi vakavasti, niin tulet huomaamaan että yställisesti yhteistyössä toimiminen muiden Wakkakiltalaisten kanssa on kaikkein palkitsevin työskentely tapa.
Kaikki maailman sodat ja erimielisyydetkin raukeavat kun kaikki riitelevät koulukunnat tajuavat olevansa kaikki Wakkakiltalaisia, eivätkä ole siten enää sidottu vanhojen ismiensä dogmeihin ja rajoittaviin todellisuuden jäsentämismalleihin, jotka pistivät heidät taistelemaan vastoin toisia Wakkakiltalaisia.

Wakkakilta on siten myös porttisi uuteen parempaan maailmaan jossa kaikki Wakkakiltalaiset voimme iloita yhdessä ja kulkea kohti äärettömiä mahdollisuuksiamme Wakkakillan vihkimyspolkujen kautta ja jakaa yhteiseen Wakkaamme kaikki kosmisen sadonkorjuun hedelmät.
Kaiken lisäksi tämä ei ole pelkkää utopiaa, vaan konkreettista todellisuutta, koska kaikki olevat ja olemattomat olennot ovat jo Wakkakiltalaisia.
Mitään uusia infrastruktuureita ei tarvita tai uusia instituutioita rakentaa. Wakkakilta on tietoisuuden taso joka yhdistää kaikki Wakkakiltalaiset. Kunniajäsenyyden sisäinen velvoite ohjaa tekemään ratkaisuja kaikkien Wakkakiltalaisten eduksi.
Wakkakiltalaiset usein tervehtivätkin toisiaan sanomalla mottonsa “Monta peltoa, Yksi Wakka, monta sadonkorjaajaa, yksi Kilta.”

Pohdit varmaan voiko enää mitään parempaa odottaa tai suurempaa siunausta olla kuin kunniajäsenyys Wakkakillassa.

Aivan oikein, minä lupasin sinulle kertoa vielä tätäkin huimemman elämäsi mullistavan uutisen.
Odotuksesi palkitaan pian, sillä tiedäthän että odottavan aika ei käy pitkäksi tai että nälkäisen nälkä odottamalla katoaisi.
En siksi halua pitää sinua kauempaa nälässä, vaan haluaisin kertoa sinulle heti minkälaisen siunauksen Wakkakilta on valmistanut henkilökohtaisesti juuri sinulle.

En voi kuitenkaan paljastaa tätä kaikkea, ainakaan juuri toistaiseksi. Wakkakillan vihkimyspolkujen suurimmat siunaukset ja opetukset löydetään pitkällisen työskentelyn ja mietiskelyn seurauksena. On siten mahdotonta lyhyesti luetella tässä niitä kaikkia siunauksia joita juuri sinä voit henkilökohtaisesti saavuttaa Wakkakillan Kunniajäsenyydelläsi.
Voit kuitenkin saada hieman esimakua niistä kuvittelemalla mielessäsi miltä sinusta nyt tuntuisi jos suurin unelmasi toteutuisi?

Aivan niin, se tuntuu samalta kun Kunniajäsenyytesi Wakkakillassa.

Olet jo varmaan pitkään miettinyt missä vaiheessa alamme puhua rahasta?
Nyt olisi mielestäni siihen juuri sopiva hetki. Suothan että käymme hieman tuttavallisemmiksi tässä vaiheessa. Olemme jo rupatelleen sen verran että voin varmaan jopa sinutella hieman sinua…
Kun tässä nyt muutenkin olla olemmassaolon peruskysymysten äärillä niin haluan nyt puhua sinulle suoraan kuin mies miehelle tai nainen naiselle, tai mihin muuhun ryhmään sitten samaistutkaan.
Älä nyt hyvä olento jätä tätä mahdollisuuttasi käyttämättä. Sinä olet ainutlaatuinen olento ja siksi olet Wakkakillalle äärettömän arvokas. Emme halua että sinä unohdat oman arvosi palvellessasi tyrannien väärien jumalien ajatusmuotoja. Muista siksi aina uskollisuutesi Wakkakillan kaikkein kokonaisvaltaisimmalle ohjelmalle.
Pidä Kunniajäsenyyttäsi Wakkakillassa suurimpana aarteenasi ja kalleimpana omaisuutenasi. Kaikki kaikkien kaikkeuksien rikkaudet ja aarteet ovat kosmisen wakkamme uumenissa ja kaikkien Wakkakiltalaisten käytettävissä. Miten sitten kukaan voisi määrittää Wakkakillan Kunniajäsenyyden arvoa rahassa?

On selvää että edes kaikki maailmojen rikkaudet eivät riittäisi korvaamaan Wakkakillan Kunniajäsenyyden arvoa.

Normaalisti Wakkakilta olisi myynnyt elinikäisen Kunniajäsenyyden hintaan 666€ . Kohtuullinen hinta elinikäisestä jäsenyydestä ensiluokan eliittikerhoon, vai mitä?
Jos saisit nyt alennuksena Kunniajäsenyyden hintaan 93€, pitäisitö tarjousta hyvin kohtuullisena?
Jos laskisimme tarjousta aina 33€ asti niin yhä useammat voisivat sen hankkia.
Silti velvoite maksaa jotain muutenkin epäilyttävän salaseuran jäsenyydestä ajaa pois suurimman osan potentiaalisista Kunniajäsenistä.
Kesähelteiden auringonpistoksista pyöryksissä oleva hallituksemme menetti järkensä ja päätti lahjoittaa sinulle ilmaiseksi Kunniajäsenyyden Wakkakiltaan.
Kuulit aivan oikein, saat tämän kaiken täysin ILMAISEKSI ja kaiken lisäksi Kunniajäsenyys ei ole pelkästään elinikäinen vaan ikuinen.

Eikä tässä vielä kaikki. Lupasin sinulle yllätyksen. Kaikille Kunniajäsenille tarkoitetun erikoispalkinnon.
Saamallani valtuudella nimitän sinut Wakkakillan Pääjohtajaksi.
Kyllä, luit aivan oikein jälleen. Sinä olet nyt Wakkakillan Pääjohtaja.

Velvollisuutenasi on ohjata omaa päätäsi toimimaan Wakkakillan ohjelmointien mukaisesti. Sinulla on vapaus toteuttaa velvollisuuttasi sinulle parhaiten soveltuvalla tavalla. Jos haluat toteuttaa Pääjohtajan velvollisuuttasi muiden Wakkakillan pääjohtajien kanssa on velvollisuuden toteuttamisesta sovittava yhteiset pelisäännöt.

Koska kaikki olevat ja olemattomat olennot ovat jo Wakkakiltalaisia, minkäänlaiseen käännytystyöhön ei ole tarvetta. Sen sijaan Pääjohtajan oikeutena on tarpeen tullen muistuttaa muita heidän Kunniajäsenyydestä Wakkakillassa, jos käytös ei ole Wakkakillan Kunniajäseniltä odotetun arvon mukaista.

Pääjohtajana sinulta odotetaan myös että vihkiydyt kaikkiin Wakkakillan vihkimyspolkuihin sinulle parhaiten soveltuvassa järjestyksessä, sekä perehdyt syvällisesti kaikkiin Wakkakillan julkaisuihin.  Valmistauduttuasi Profeettojen Koulusta, odotamme että laajennat mysteeripolkujemme perinnettä oman polkusi esimerkillä.

Kaiken kaikkiaan toivotan sinulle hauskaa matkaa Wakkakillan kyydissä ja onnea Pääjohtajan urallesi.

terveisin,
Tohtori Huuhaa
Wakkakillan Pääjohtaja ja Pääjunkkari

Helsinki, 25.6.2016

6674f6c3-7ee8-44ab-b9c7-31ce5ddeffa0