Wakkakilta 10-vuotta Juhlavuosi


 

Wakkakilta täyttää vuonna 2016 kymmenen vuotta!  Vuonna 2006 perustettu Wakkakilta on noussut yhdeksi merkittävimmäksi suomalaista mysteerikouluista.

Wironcannas on päättänyt juhlistaa tätä tapausta julkaisemalla seuraavan vuoden kuluessa kymmenen numeroa. Näistä kahdeksan ilmestyy sähköisessä muodossa vuoden kahdeksan noitasapatin aikoihin. Kaksi muuta erikoisnumeroa ovat painotuotteina julkaistavat “Wakkakilta 10-vuotta juhlakirja” ja “Wironcannas 10-vuotta juhlakirja,” joista jälkimmäinen julkaistaan vuoden 2017 alussa, jolloin Wironcannas täyttää myös kymmenen vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi Wakkakilta järjestää myös monenlaisia muita tapahtumia, kursseja ja luentoja.
Kirjokannen ja Sammon Ritarien yhteistyönä toteutetun Uusi Sampo-videosarjan ensimmäinen osa Einesten Emä on valmistumassa ja ilmestymässä kevätpäiväntasauksen aikoihin. Seuraavien osien kuvausta jatketaan ensi kesänä.

Väinämöisen Taikaopas on myös jatkuvan työn alla mutta varsinaista julkaisua joudutaan vielä lykkäämään vuoden loppuun tai ensi vuoden alkuun saakka.

Kirjokannen vuonna 2006 esitetystä Kirjokansi-näytelmästä kuvatusta videotallenteesta ollaan valmistamassa myös uutta paranneltua versiota. Näytelmän musiikista tehty studiotaltiointi “Kirjokansi: Vanhan Sammon Kappaleita” yritetään myös saada julkaisukelpoiseksi tämän vuoden sisällä.
Kirjokannella on myös paljon julkaisematonta musiikkia ja konserttien videotallenteita, joita vähitellen pyritään saattamaan julkaisuun.
Jättäkäämme kuitenkin vielä paljastamatta kaikkia yllätyksiä joita seuraavan vuoden aikana tarjoamme teille lahjaksi.

Wakkakillan toiminta on toteutettu vapaaehtoisten lahjoitusten kautta ja kaikki Wakkakillan järjestämät kurssit, tapahtumat ja julkaisut on pyritty pitämään ilmaisina, jotta myös varattomilla olisi mahdollisuus hyötyä opetuksesta.
Näkyvin ja tärkein Wakkakillan toimialue on www.wakkakilta.net sivusto ja sen alaisuudessa toimivat useat pienemmät sivustot. Nettisivujen ylläpito ja kehittäminen on kuitenkin kallista ja siksi nöyrästi pyydämme Sinun apuasi.

Voit auttaa Wakkakillan toimintaa lahjoittamalla haluamasi suuruisen summan, jonka käytämme lyhentämättä nettisivuston kuluihin ja kehittämiseen. Tarkoituksenamme olisi tehdä uusi ja selkeämpi versio Wakkakillan sivustosta, joka julkaistaisiin vappuna 2016 Wakkakillan 10 vuotisjuhlan kunniaksi.
Ota yhteyttä meihin sähköpostilla abramerlini@gmail.com kysäksesi tavoista auttaa ja tukea toimintaamme.
Kiitos tuestanne ja avustanne kuluneen vuosikymmenen aikana.